• Jan Willem Wennekes

  Jan Willem is een nieuwsgierig persoon en staat bekend om zijn weetjes. In zijn enthousiasme is hij voortdurend in allerlei projecten verwikkeld, van het bedenken en uitvoeren van boeken tot het tekenen van veelogige fantastische creaturen. Naast Rabonk houdt hij zich als creatief ondernemer bezig met illustratie, grafisch ontwerp en art directie onder de naam Zeptonn. Daarnaast geeft hij ook lezingen en workshops over creatief ondernemen. www.zeptonn.nl en www.janwillemwennekes.nl

 • Marc Buddendorf

  Marc heeft als beeldhouwer een aantal jaren monumentaal gewerkt en geëxposeerd. Meer en meer is hij zich gaan toeleggen op autonoom ruimtelijke vormgeving. Onder pseudoniemen Psyllusion en Beeldmarc heeft hij bijzondere feesten georganiseerd en vormgegeven, o.a. in nauwe samenwerking met organisaties als Holodeck, Nautic Radio, King Pong, PsyPicnic, Psynami en Clash. Marc maakt ideeën mogelijk.Variërend van het maken van een schilderij, ontwerp en realisatie van decors, tot het bouwen van Rabonk machinerie.

 • Gijs Bekenkamp

  Gijs is de oprichter en eigenaar van 945-ontwerp. 945 is een ontwerp- en communicatiebureau, gespecialiseerd in grafisch ontwerp. Als Gijs niet in de studio is, is de kans groot dat hij op reis is. Op reis combineert hij het nuttige met het aangename: in opdracht legt hij op schitterende foto’s vast wat hij ziet. www.945-ontwerp.nl en www.gijsbekenkamp.com

 • Marga Kroodsma

  Marga laat haar verbeelding graag spreken. Ze heeft een enorme drive om projecten van de grond te krijgen, een podium te bieden en verbindingen te leggen. Vanuit een passie voor theater en beeldende kunst is zij betrokken als programmeur en conceptontwikkelaar bij diverse festivals en culturele instellingen zoals Jonge Harten, Clash en de NDSM-werf.

 • Ditmar van Dam

  Ditmar is de uitvinder van Rabonk en altijd op zoek naar hoe dingen anders en slimmer kunnen. Sinds 2003 werkt hij als industrieel product ontwerper. Meestal dragen zijn oplossingen bij aan het circuleren van materialen die niet schadelijk zijn voor de gebruiker of zijn omgeving. Tot zijn uitvindingen kunnen o.a. een deurstrip tegen knellende kindervingertjes worden gerekend en de ButtonBoom-waterpomp.

 • Nynke Oele

  Nynke bedenkt en produceert uiteenlopende artistieke projecten en houdt ervan om over kunst te schrijven. Ze is betrokken en nieuwsgierig. Ze is o.a. hoofdredacteur van Blick, een Gronings tijdschrift voor amateurkunst. Voor Noorderzon programmeert ze het kinderprogramma en ook bij andere festivals werkt ze aan een mooi kunstaanbod voor kinderen.

De Rabonkers

« terug